طرح شهاب | طرح شهاب جایگزین مدارس تیزهوشان

با توجه به حذف آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی برای پذیرش داوطلبین در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی ششم ابتدایی و عدم برگزاری آزمون ورودی بنابراین طرح شهاب ، طرح جایگزین آموزش و پرورش برای یافتن دانش آموزان مستعد و باهوش در مدارس کشور می باشد.

آنچه در این متن خواهید خواند :

1) اهداف طرح شتاب در مدارس چیست؟

2) سایت طرح شهاب چیست؟

3) نحوه اجرای طرح شهاب در مدارس چگونه است؟

طرح شهاب مخفف شناسایی و هدایت استعداد های برتر می باشد و همانطور که از اسم آن مشخص است آموزش و پرورش کشور با اجرای طرح شهاب و حذف آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی ششم ابتدایی قصد دارد تا علاوه بر اینکه استرس وارد شده بر دانش آموزان در سن کم را از بین ببرد ، بتواند با برنامه ای خاص دانش آموزانی که از لحاظ هوش و استعداد نه پشتکار و تلاش نسبت به دیگر دانش آموزان برتری دارند را شناسایی کند.

اهداف طرح شتاب در مدارس چیست؟

اهداف طرح شهاب در مدارس، شناسایی و هدایت آموزشی، تربیتی و معنوی مستعدان از دوره ابتدایی تا پایان دوره متوسطه با سازوکار مناسب است تا هویت دینی و ملی افراد تقویت شده و احساس مسئولیت نسبت به ایفای نقش سازنده در کشور برای آنان حاصل شود. طرح شهاب در آموزش و پرورش از بهمن ماه سال 86 به تصویب هیأت امنای بنیاد ملی نخبگان رسید اما به صورت خیلی جدی اقدامی برای اجرای اهداف طرح شهاب در مدارس کشور انجام نشده بود . اما در سال جاری استارت این امر با شروع ازحذف آزمون مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی 97 آغاز گردید. نحوه اجرای طرح شهاببدین صورت می باشد که از پایه چهارم ابتدایی تا پایان دوره متوسطه جهت کشف ، هدایت و حمایت دانش آموزان در مدارس اقدام می گردد .

سایت طرح شهاب چیست؟

سایت طرح شهاب برای ثبت اطلاعات دانش آموزان در راستای نحوه اجرای طرح شهاب در این سایت می باشد. با توجه به اینکه اجرای اهداف طرح شتاب در مدارس هر منطقه و توسط مجریان طرح شتاب که شامل معلمان و مدیران و … مدارس هستند می باشد که باید اطلاعات دانش آموزان را در سایت طرح شهاب ثبت نمایند .


جهت مشاهده ادامه مطلب بر روی طرح شهاب در مدارس کلیک کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.